divendres, 9 de juliol del 2010

SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM!!!

2 comentaris:

Carlos ha dit...

Muchas gracias a los catalanes por ayudar a toda España a ser campeones del mundo. Sin vosotros no hubiese sido posible. Sumando somos la hostia. Como espñaoles que sois, ojalá que os sintáis orgullosos de lo que hemos conseguido. ¡¡Viva España!!

RafaJ ha dit...

Diuen al meu país, que de ben parit es ser agraït, així que, DE RES, Carlos.
Dit això, també dir-te, que a mi el futbol m'interessa tant com la indissoluble unitat espanyola, més aviat poc o res. No només el futbol de la roja (upps, perdó Seleccion Española!!!) tampoc m'interessa el més mínim el Barça per exemple.
T'explicaré però, que vaig veure els darrers cinc minuts del partit contra Holanda, per curiositat, i m'hauria agradat que guanyes Holanda, perquè sóc lliure pensador i a mi NINGÚ em podrà obligar mai a sentir-me espanyol ni a voler que guanyi la selecció espanyola, perquè ho he de voler? perquè ho diu Telecinco? Avui he llegit una interessant entrevista a Vasile de Telecinco, en que venia a dir que tota la moguda del mundial patrioter que han retransmet ha sigut per a ells un gran negoci (excel·lent negoci), que sigui Espanya o Itàlia qui hagués guanyat a ells se la bufa, només els importa el "profit" de la companyia, el compte de resultats. Per arribar a aquest excel·lent "profit" van arribar a penjar com a mosca (logo de la cadena que es posa a una cantonada de la pantalla) durant dos dies, la bandera espanyola, això no ho fa ni Intereconmia, amb quina finalitat? preguntaràs inquiet, ser molt espanyols? els més espanyols? no, no... per el "profit" (s. guany, benefici, dividend, lucre, partit, pro, renda, usdefruit, utilitat; profit, plusvàlua v. beneficiar-se, obtenir fruits, treure avantatge, prendre avantatge, usufructuar), quantes més banderes mes patrioters, i més clients veient la retransmissió. També volia que guanyes Holanda per solidaritat amb la meva filla que te familiars holandesos (a més Holanda m'agrada molt, si exceptuem la prostitució amprada per l'estat).
Gràcies a vosaltres, els aficionats als esports en general i mes concretament als esports en que guanyen els espanyols, per obrir els ulls a molt espanyols que no fan del futbol, els toros i la feria d'Abril les úniques senyes identitàries. A aquests espanyols hem consta que els hi fa venir esgarrifances la cançoneta de: yo soy español... (Per cert, anècdota: Una reportera d'un canal americà que estava cobrint la celebració a Madrid (és clar) de la selecció, l'hi pregunta a un assistent que l'hi va dir quelcom a un jugador: Que l'hi has dit? I aquest aficionat l'hi respon: "Yo soy español, español, español..." T'asseguro que la reportera es va quedar a quadros... espero que no fossis tu.

Per cert... Fa una estona ha guanyat el gran premi d'Alemanya a GP en Padrosa (Sabadell) per davant d'en Lorenzo (Palma). També ha guanyat en Toni Elias (Manresa) a GP2 i en Marc Márquez (Cervera) a 125 cc.
Tots ells tenen DNI espanyol... si.

Visca Espanya!!! Però la Espanya de Lorca, de Tierno Galván o de Rubianes. Que no visqui, l'Espanya que va assassinar amb col·laboració amb el nazisme al president Companys o que bombardejà una ciutat per primera vegada a l'historia mundial, també amb col·laboració nazi, Barcelona, o la Espanya en la que uns jutges amb el mandat caducat tomben una llei promulgada pel Parlament Català , el Parlament Espanyol i votada en majoria a un Referèndum. No, aquesta Espanya excloent, aquesta Castella gran, que no visqui, que mori, que desaparegui.

P.D.: T'he dedicat el darrer post que he penjat al meu abandonat bloc.