divendres, 6 de març del 2009

10 MIL A BRUSSEL·LES PER L'AUTODETERMINACIÓ. Tot preparat.

Ja està.
Ja som 6 de març.
Tot preparat per al gran dia. Aquella bogeria que va començar des d'un bloc, concretament El Bloc Gran Del Sobiranisme, i més concretament l'article d'Enric Canela, Perplex Jo? Ha sigut, abans inclòs de començar, un gran èxit.
Un gran èxit perquè aquesta iniciativa aplegarà dissabte una gran multitud, que ha estat convocada per la societat civil i per a la societat civil, sense partits polítics, sense cap ajut institucional, ans al contrari, encara hi ha hagut declaracions contraries per part d'alguns polítics i algun funcionari, com la delegada de la Generalitat a Brussel·les i sense gens o quasi gens suport dels mitjans, per no sortir als mitjans, no surt aquesta iniciativa ni per desproticar. Exemple; Si a la plana de 3/24 escrius al cercador 10 mil Brussel·les, surten 8 entrades i cap correspon a la manifestació, si poses la paraula calçots, surten 43 entrades i a un ràpid cop de vista semblen totes les entrades bones. Vergonyós.
Ja ho tenim tot llest, els mapes impresos (això dels gps no m'acaben de convèncer), roba d'hivern perquè sembla ser que farà fred, màximes de només 8º i possible pluja és el previst, les càmeres carregades i amb targetes buides, l'mp3 preparat amb bon Underground House i una miqueta de Chillout per dormir. Estelades, pancartes, decoració del vehicle... tot ja està preparat.

Sortirem cap a quarts de 8 del vespre amb la intenció d'arribar cap a les 8 del matí a Brussel·les, la manifestació començarà a les 11, quan hagi acabat, una miqueta de visita turística i cap a Valenciannes que és on dormirem, Diumenge tornem cap a casa, a veure si podem arribar no massa tard i podem anar a veure a la Mala Rodriguez que actua a La Mirona de Salt.Sobretot, espero que tot aquest esforç que fem, serveixi per quelcom. Que serveixi per apropar-nos una miqueta més a l'anhel sobirà del nostre poble, la nostra terra lliure.

SALUT I INDEPENDÈNCIA!!!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Nosaltres amb l'autocar sortim a les 15,15 de Roses i a les 16h de Figueres juntament amb altres autocars de la resta de Catalunya que vindran per poder formar una caravana "independentista".

Quan ens avanceu a l'autopista, saludeu, jeje.

RafaJ ha dit...

Sortim cap a les 19, en un Seat Alhambra (crec), al darrere portarem el lema "WE WANT A CATALAN STATE" ben gran, procurarem que se'ns vegi. La resta de conductors quan vegin passar autocars, cotxes, motos, etc... amb estelades, pancartes, i demés, pensaran que és un partit del barça, jejeje.

Marisol ha dit...

Bon viatge!