dimarts, 10 de març del 2009

MONÀRQUICS RECALCITRANTS O TREPES LLEPACULS? La Fundació Príncep de Girona.

Avui m'han fet ennuegar amb el sopar, miràvem les notícies quan sento que s'han matxembrat per a crear la Fundació Príncep de Girona, la Fundació Gala-Dalí, la Caixa de Girona, La Caixa i la Cambra de Comerç de Girona. Serà el President d'Honor el Príncep de Girona, en Felip.
Però de què van!!!
Deixant de banda l'objecte social de la fundació, que sens dubte serà molt lloable, faig les següents reflexions.
Amb quin dret es creuen aquests ricatxons a donar peixet a la monarquia, embrutint així el nom de Girona, que hem fet els gironins per haver de suportar això? Jo i molts més ciutadans gironins no en volem saber res de la monarquia. El que sabem és que aquest príncep d'ara, que regnarà (esperem que no) com Felip VI té per avantpassat a Felip V, que a Xàtiva el tenen cap per avall, qui va imposar el nefast Decreto de Nueva Planta.

Si el que volen els gerents d'aquestes entitats, és entrar en el cercle de pilotes i trepes d'en Felip i la Letízia, que ho facin amb el seus diners i amb els seus contactes, no amb el nom d'empreses catalanes que no mereixen ser fumudes en aquestes històries.
Mal punt per La Caixa (no en sóc client), la Caixa de Girona (tampoc ho sóc), la Fundació Gala-Salvador Dalí (aquí si que m'he gastat força pasta) i la Cambra de Comerç de Girona (hauré de consultar si l'associació empresarial que pertanyo, pertany alhora a la de Girona, tindré excusa per donar-me de baixa).


També recordar que la parelleta va aconseguir que un jutge segrestés la revista satírica catalana el Jueves, demostrant així el tarannà poc democràtic dels Borbons, fidels a la tradició familiar.

1 comentari:

AnaLaporta ha dit...

Mega trepes llepa culs!!!!!
M'agrada fer enquestes....jajajaja