dilluns, 11 de maig del 2009

STEP BY STEP I CK GROUP ARRASEN AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE HIP HOP CORNELLÀ 2009.

Els ballarins rosincs del GimRos han tornat a triomfar a sobre l'escenari. Llàstima dels més petits de Zona8 que avui no han pogut pujar al podi a la categoria de junior en que participaven, han quedat vuitens.

La primera alegria de la nit ha vingut amb Step By Step, que després d'una exhibició de ball quasi perfecte, han aconseguit situar-se en primer lloc de la categoria Absoluta.



Després ha tocat el torn a CK Group que a la categoria Professional han aconseguit tornar a ser els primers classificats per segon any consecutiu.

Això només es pot aconseguir amb talent i molta feina.


El campionat d'enguany ha tornat a ser un èxit tant de participació com d'organització. La participació de més de cent grups ja assegurava l'èxit en termes de quantitat. Amb aquesta gran assistència hem pogut assistir a exhibicions de bon hip hop. Actuacions magistrals com la de Salah que ha aconseguit fer embogir tot el parc esportiu de Cornellà al ritme de Din Da Da. També hi havia algun famoset de Fama que feien que les més petites xisclessin com una mala cosa.
L'organització de la Irene, com sempre, impecable. Els grups amb els que té relació, (La Vieja Escuela, etc...) no han participat, així s'evita el lamentable espectacle que vàrem presenciar a Sitges. Només dos temes no m'han agradat de l'organització, un, el servei de bar, que aquest any ha quedat reduït, dels dos taulells d'altres edicions a un aquest any, atès només per dues noies. Al bar les cues han sigut de vint minuts i a sobre quan encara quedava tota la categoria professional per actuar ja no els hi quedaven entrepans i el pitjor de tot: No hi havia cervesa!!!
L' altra cosa que segueix sense agradar-me gens és el tema de la llengua i és que és pràcticament impossible trobar res en català a l'organització, llavors es don l'estrany cas que sents al public i als participants, parlant en català, i l'organització en canvi seguix apostant només pel castellà com a única llengua del campionat. Malament!!!
P.D.: Respecte a la polèmica sobre el campionat de Sitges, dir que el grup De Vertigo que, tot i clavar-ho a Cornellà no han aconseguit estar entre els tres primers de la categoria professional a la que competien, demostrant que amb un jurat imparcial i objectiu no ho tenen tan fàcil.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Els pèls d'apunta s'han posat en veure com ballant, increïble cada vegada millor, perfecta son uns CRACS.

AnaLaporta ha dit...

UAVEUVIS!!!!!!!!!!!!!!!
Moltes felicitats a Step by Step i CK Group.
Sou uns cracs, ho vareu clavar!!Realment ahir vareu ser els millors de les vostres categories.
A partir d'ara hauré d'emportar-me Valeriana als campionats perquè qualsevol dia m'agafarà alguna cosa...jejejeje

RafaJ ha dit...

Son les/els millors...