dissabte, 21 de febrer del 2009

MARTA DEL CASTILLO VS. VASIRKA VELIKOVA



N'Anna “escric poc al bloc” Laporta http://uaveuvis.blogspot.com/ m’ha fet veure la diferencia notable de tractament dels mitjans sobre les molt lamentables notícies que aquests dies han sacsejat l'opinió pública. L’assassinat de Marta Del Castillo i el de Vasirka Velikova. L’assassinat de na Marta ha tingut molt més reconeixement per part dels mitjans que el da na Vasirka. Perquè? Intentem esbrinar-ho…

Na Marta va desaparèixer el 24 de gener, encara no l’han trobada, na Vasirka la van trobar morta el dilluns 16 de febrer.
Na Marta tenia 17 anys na Vasirka 22.
Na Marta era espanyola, na Vasirka búlgara.
Un assassinat l’ha tractat la molt sensacionalista premsa espanyola, l’altre la poc (massa poc?) sensacionalista premsa catalana.
Na Marta era estudiant, na Vasirka prostituta.


A na Marta la busquen al Guadalquivir a Sevilla, a na Vasirka la van trobar al rec Del Grau de Santa Margarida a Roses.
A na Marta suposadament l'han matada a cops, a na Vasirka a cops i asfixiada.
A na Marta sembla ser que l’ha matada la seva ex-parella, en el cas de na Vasirka la policia cerca com principal sospitós al seu proxeneta.
Les masses a Sevilla volen justícia i intenten linxar al suposat assassí, a na Vasirka no la vetlla ningú, a l’espera que el jutge doni permís per a portar-la amb els seus a Bulgària.



Si poses al Google, Marta Del Castillo surten 2.390.000 resultats.
Si poses al Google, Vasirka Velikova surten… 2 resultats.

Totes dos presenten una esgarrifosa coincidència, les dos estan mortes.



Descanseu en pau noies.
EDITAT 16.06.2009
Notícia apareguda a El Punt sobre la Vasirka.
Batuda contra una banda de proxenetes vinculats amb la prostituta morta a Roses
La víctima va ser trobada assassinada en un canal i l'autor material no ha estat detingut
10/06/09 02:00 - Roses -
MARC BATALLER / TURA SOLER

Els Mossos d'Esquadra van fer ahir al matí a Roses i Empuriabrava una batuda contra una banda de presumptes proxenetes, alguns dels quals estan vinculats amb la prostituta que va ser trobada assassinada el mes de febrer en un canal de Santa Margarida. En total, van fer sis detencions. Els investigadors consideren que entre els detinguts no hi hauria l'autor material del crim, que hauria fugit del país. Vasirka Velicova Vancheva, de 22 anys i natural de Bulgària, es prostituïa a la carretera C-260 i també en un bordell. La policia creu que el proxeneta de la noia, un home búlgar, és el principal sospitós del crim.
Vasirka Velicova Vancheva va aparèixer morta el 16 de febrer passat en un canal de la urbanització de Santa Margarida, al terme municipal de Roses. La noia havia desaparegut el dia abans i, segons les hipòtesis policials, van asfixiar-la i després van llançar-la al canal. La policia va centrar les seves sospites en el proxeneta de la jove, que va desaparèixer. Es tracta d'un home que tant parlava búlgar com turc i que circulava amb un BMW 320 amb matrícula de Barcelona. Els Mossos, a més, van intensificar els contactes amb la policia italiana, perquè sospiten que l'home es podria amagar en aquest país. De moment, no l'han localitzat, però ahir a primera hora del matí els Mossos d'Esquadra van fer una operació policial per desarticular una banda de proxenetes a Roses i a Empuriabrava i que, directament o indirecta, estarien relacionats amb Vasirka Velicova. Els equips especials dels mossos van entrar, com a mínim, en dos pisos i van fer sis detencions. A l'hora de tancar aquesta edició, els sospitosos estaven a la comissaria de Roses i els agents intentaven aclarir com explotaven les prostitutes i també la seva relació amb Velicova. La majoria dels detinguts són de nacionalitat búlgara.
Vasirka Velicova Vancheva vivia en un pis de Santa Margarida, a prop del lloc on van trobar el seu cadàver, i generalment es prostituïa a la carretera C-260, al giratori que enllaça amb Castelló d'Empúries i amb la carretera de Sant Pere Pescador.

1 comentari:

AnaLaporta ha dit...

És realment vergonyós. Has fet que se'm posés la pell de gallina.
Per cert, el meu nom és ANA i no Anna, t'agradi o no, és com em dic.