divendres, 20 de febrer del 2009

PERQUÈ TOT PASSARÀ EL SET DE MARÇ? (7.03.2009 The imprescindible day)

Fa uns dies ens assabentem, a les segones jornades cap a la independència de Torroella, la iniciativa 10mil.cat http://deumil.cat/ es tracta de manifestar-nos davant el parlament europeu* per “la internacionalització del dret de decidir a tenir un estat propi del poble català”**, bé… Revisem el tema, sembla quelcom interessant, ens engresquem i finalment hi decidim anar, anirem amb cotxe amb quatre companys més, en total sis. Sortirem la nit del dia sis, ens manifestarem el set i gaudirem de la famosíssima hospitalitat belga***… el vuit ben d’hora, tornem cap a casa.

D’acord.
Uns dies després descobrim que a l'entranyable ciutat de L’Hospitalet de Llobregat es celebrarà el mateix cap de setmana la fira expodeejay http://www.expodeejay.com/ on a partir del divendres sis, des de les deu del matí començaran els sets de diversos deejays o be la imprescindible taula rodona "Nit i música, és possible sense drogues?". El divendres punxarà la barcelonina Nuria Ghia, en Mikel Molina i en Christian Varela, a més de la presentació del nou disc de Telephunken “Que viva el ritmo”... El diumenge començarà força hiphoperu amb 7 notas 7 colores i Mucho Muchacho entre altres****Al vespre fi de festa amb César de Melero (Matinee), César del Rio (Privilege) i I. Reche (Space)...
Mecatxis...
Serà a L’Hospitalet, segurament no hi hauríem anat (excuses), però...

Consultem el calendari del Black Music Festival de Salt***** http://www.blackmusicfestival.com/ 2009és clar, com no... el dia set, la inauguració amb Txell Sust entre altres, el dia vuit, la Mala “Tengo lo que tu quieres” Rodriguez, pffff, perquè? Segons la seva web, actuarà, de moment, només aquest dia a les comarques Gironines... Anirem, per suposat, però, serà dur... Després del pilot d'hores de viatge!!!
En conclusió...

El sis partim al vespre, arribem de bon matí a Brussel·les, ens manifestem, sant tornem-hi cap a casa, pel camí pararem a fer nit per algun poblet del nord de França, el dia vuit tornem cap a casa, arribar a casa agafar el cotxe i cap a Salt a gaudir de la Mala “Solamente quiero verte” Rodríguez, els teloners començaran a les vuit del vespre pel què suposo que la Mala actuarà cap a les deu, a veure si ens don temps a arribar.
Anar fent...

__________________________________________

* El Parlament europeu és el conjunt dels Parlaments estatals europeus, el que vol dir que les institucions catalanes se les passen pels…
** Dret a decidir no vol dir reclamar la independència, vol dir reclamar el dret a poder reclamar la independència, un dret que ara per ara a Espanya (i quasi tota Europa) està prohibit per llei.
***Això de la famosa hospitalitat belga m’ho acabo d'inventar. Són hospitalaris? És famosa la seva hospitalitat? Properament…
****Eres un número que no contaba,quemabas como el fuego, ríos de lava,nena ,el rollo que llevabas,si, tú me gustabas,pensaba en ti desde que me levantaba,hasta que me acostaba,y por las noches te soñaba,te juro que era eléctrico cuando me tocabas,hoy nos separan vallas electrificadas,pero el show debe continuar todo se acaba,Porque ya no estás aquí para secarme las lágrimas,porque las cosas no son como yo pensaba,pero tu me importabas,tenía malas armas
*****Força interessant el cartell d’aquest any del Black Music Festival la Saltenca-Dominicana Arianna "Calamitat" Puello , Cris Juanico, Bill Wyman’s Rhythm Kings, Living Colour, Telephunken (el dj) i la Mala “Jugadores, jugadoras” Rodriguez, entre altres.




4 comentaris:

RafaJ ha dit...

Més coses passaran aquest dia, l'Albert, http://thebidan.blogspot.com/ que ha guanyat la lliga de pòquer de La Toja, marxa aquest cap de setmana a Budapest amb despeses pagades a un campionat de pòquer.

RafaJ ha dit...

Al Centre Cultural La Mercé de Girona 6ª Trobada internacional d'art d'acció FEM.
El dia 7, és clar.

RafaJ ha dit...

Carles Latre a l'auditori de Girona, el 7 també...

RafaJ ha dit...

El dia 7 també, Underground Festival a L'Escala.
Vale tito...